29.4. Ratsastus Ruutuun – Nelonen Media Ratsastuskeskus Ainon kumppaniksi

Tiedote
29.5.2019

Nelonen Media ja Ratsastuskeskus Aino ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö tuo sekä kesän odotetun päätapahtuman, Aino Nations Cup Finlandin, että kaikki muut Ratsastuskeskus Ainossa järjestettävät kansainväliset ja kansalliset ratsastuskilpailut yksinoikeudella Nelonen Median Ruutuun. Sopimus astuu voimaan välittömästi, ja ensimmäiset kansalliset ratsastuskilpailut nähdään Ruudussa jo tällä viikolla 30.-31.5.

– Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä – tämä on suomalaiselle ratsastusurheilulle huikea hyppy koko kansan kotisohville. Ratsastuskeskus Ainolle sekä sen muille kumppaneille tämä tarkoittaa mielenkiintoista media- ja sisältökumppanuutta, josta voimme oppia ja ammentaa hurjasti uusia mahdollisuuksia, myhäilee Ratsastuskeskus Ainon perustaja Erkki Siltala.

Siltala kertoo, että Ratsastuskeskus Aino avattiin kolme vuotta sitten. Alusta lähtien on ollut selkeää, että modernista keskuksesta halutaan rakentaa koko ratsastusväen sekä urheilusta kiinnostuneen kansan kohtauspaikka. Järvenpäässä sijaitsevassa Ainossa järjestetään vuosittain lähes kaksikymmentä ratsastuskilpailua sekä kymmeniä muita tapahtumia, kävijöitä keskuksessa on vuoden aikana jopa 150 000.

Kesän suurimmassa ja kansainvälisimmässä ratsastusurheilutapahtumassa Aino Nations Cup Finlandissa tehdään suomalaisen ratsastusurheilun historiaa. Se on meille luonteva paikka ryhtyä kumppaniksi ja lisätä ratsastus entuudestaan laajaan urheluvalikoimaamme Ruutu+-tilaajille, iloitsee Nelonen Median Ruudun myynti- ja asiakkuuspäällikkö Mirella Kurkikangas.

Aino Nations Cup Finland -tapahtumassa tullaan näkemään 250 kansainvälistä ratsukkoa kilpailemassa muun muassa maailman arvostetuimmassa ratsastuksen joukkuekilpailussa Nations Cupissa sekä koulu- että esteratsastuksessa.

– Erityisen kiinnostavan urheilullisesti tästä vuodesta tekee se, että Aino Nations Cupissa taistellaan voiton lisäksi arvokkaista maailman ranking-pisteistä sekä kvaaleista Tokion 2020 olympialaisiin ja Euroopan mestaruuskilpailuihin. Areenalla tullaan käymään tiukkaa kilpaa Euroopan huippuratsukoiden kesken. Kilpailu tarjoaa siis jännitystä katsojille sekä paikan päällä, että kotisohvalla, iloitsee Aino Nations Cupin kilpailunjohtaja Mia Stellberg.

Sisällön Ruutuun tuottaa Ratsastuskeskus Ainon luottokumppani ja ratsastuksen parissa tuotantoyhtiönä tunnettu Haven Yhtymä. Ratsastajat voivat totuttuun tapaan tilata itselleen oman ratansa tallenteen Havenilta.

Ruutu on Nelonen Median videopalvelu, joka tavoittaa keskimäärin noin miljoona eri päätelaitetta viikossa. Palvelussa on tarjolla kotimaisia ja ulkomaisia tv-ohjelmia veloituksetta. Ruutu+-tilauksella valikoima täydentyy Ruudun alkuperäissarjoilla, kattavalla elokuvakirjastolla, lastenohjelmilla, brittidraamoilla ja laatudokumenteilla ilman mainoksia. Tilaajat nauttivat myös runsaasta urheilutarjonnasta mukaan lukien kotimaiset palloilulajit kuten Superpesis ja Veikkausliiga yksinoikeudella. Ruutu+ maksaa 9,95 € kuukaudessa, ensimmäiset 14 vrk ovat uusille tilaajille veloituksettomia ja tilauksen voi lopettaa milloin vain. www.ruutu.fi

Ratsastuskeskus Aino on Suomen modernein ratsastus- ja tapahtumakeskus Järvenpäässä. Ratsastuskeskus Aino on kolmivuotisen historiansa aikana vakiinnuttanut paikkansa Etelä-Suomen aktiivisimpana kilpailu- ja tapahtumakeskuksena.

Aino Nations Cup Finland on kesän suurin ja kansainvälisin ratsastusurheilutapahtuma, jossa kilpaillaan arvostetussa Nations Cup -joukkuekilpailussa sekä este- että kouluratsastuksessa. Tapahtuma tuo Ainoon 250 huippuratsukkoa tukijoukkoineen sekä 15000-päisen yleisön. https://www.ainonationscup.fi/