22-23.2. Nina Fagerströmin valmennukset

LisätietoaUutena Ainossa! Nina Fagerström tulee valmentamaan ratsastuskeskus Ainoon 22-23.2.
Fagerström on 37-vuotias huippu-esteratsastaja. Nina on menestynyt kansainvälisesti voittaen mm. Mechelenin 5* GP:n ja hän on ollut korkeimmalle noussut suomalainen FEI-rankinglistalla sijalla 47.
Nina lähti Suomesta Belgiaan 19-vuotiaana hevosammattilaiseksi töihin suurelle myyntitallille Stephexille. Hän on kouluttanut ja kilpaillut menestyksekkäästi satoja hevosia ja on vuosien varrella nähnyt suuren skaalan eri tapoja ja tyylejä ratsastaa. Nina on saanut vaikutteita erityisesti Eric Lamazelta, Beat Mändliltä ja Trevor Coylelta. Hän on asunut Belgiassa, Hollannissa, Ranskassa, Sveitsissä, Kanadassa sekä USA:ssa. Tämä on antanut Ninalle paljon näkemystä, jota hän hyödyntää valmennuksessaan. Ei ole yhtä oikeaa tapaa treenata hevosia, tärkeintä on löytää kullekin hevoselle ja ratsastajalle toimiva systeemi. Nina on tunnettu erityisen hyvästä hevosenlukutaidosta.
Ninan valmennettavat Suomessa kuvailevat valmennuksia vaativiksi, mutta kuitenkin kannustavaksi ilmapiiriltään. Tehtävät kehittävät sekä hevosen että ratsastajan itseluottamusta. Hyvä kommunikointi on myös tärkeässä roolissa valmennuksissa. Ensimmäisellä tunnilla on tarkoitus tehdä perustyöskentelyä puomeilla ja pienillä esteillä ja toisena päivänä hypätään rataa.
Tule mukaan laadukkaaseen valmennukseen. Nina tulee käymään Ainossa säännöllisesti ja valmennuksiin haetaan tavoitteellisia ratsastajia . ”Valmentajanasi autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Yhdessä pitkäjänteisesti työskennellen se onnistuu!”
Valmennus tapahtuu pareittain tasoryhmissä. Hinta valmennukselle on 100 EUR päivä + 20 EUR tilavuokra. Kaksi päivää 180 EUR + 40 EUR tilavuokra. Maksu käteisellä ennen tunnin alkua Ninalle. Tilavuokra maksetaan verkkokauppaan, ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautumiset katri@ratsastuskeskusaino.fi. Ilmottautumisen voi perua viikkoa ennen valmennusta (14.2.) sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova.
Tervetuloa treenaamaan! ???