Aino Talent 27.4: Lotta

Tänään meillä oli Ratsastuskeskus Ainossa Talentien tunti! Aamusta mentiin äidin kanssa katsomaan Ainoon Horse & Rider in Motion -tapahtumaa. Siellä oli luentoja, ratsastusdemoja ja valmennuksia. Kävin kahvilassa lounaalla ennen ratsastustunnin alkua.
Talentien tunnilla oli kiva ratsastaa, kun meitä oli vain kolme ja tilaa koko pikkukenttä. Titta ratsasti Unskilla, Laura Spotilla ja minä Safarilla. Opettajana oli Gia ja ratsastettiin ulkona, ja keli oli keväisen lämmin.
Alkuun tehtiin ympyrällä pohkeenväistöä ja taivutuksia. Ravissa tehtiin pohkeenväistöä pitkällä sivulla. Laukassa ratsastettiin voltteja, ympyröitä ja loivaa kiemurauraa, missä tuli vähän vastalaukkaa. Safari meni hyvin, mutta vastalaukan nostossa oli alkuun haasteita, sitten alkoi sujua puhtaasti. Siirtymisiä ja laukkavoltteja tehtiin paljon, ja niissä vasen kierros sujui Safarilla paremmin. Kuvattiin mun IG-liveen koko tunti. Oli taas kerran tosi kiva tunti!  Tunnin jälkeen hoidettiin hevoset ja vietin ne tarhoihin. Safari ja Spot on tarhakavereita.
Lopuksi mentiin vielä moikkaamaan Katria Putiikki Ainoon. Saatiin sieltä aivan mahtavat tuotepaketit: ratsastuskeskus Ainon hupparit, t-paidat ja kypäräpussit ja NIKA Equestrianilta Cavalleria Toscanan sukat ja lippikset. Putiikissa oli vaikka mitä tuotteita ja tarvikkeita hevosille ja ratsastajille. Heillä on myös nettikauppa. Katrin kanssa oli myös puhetta yksityisvalmennustunneista. Aika jännää!
Kiitos Ratsastuskeskus Ainolle ja Putiikki Ainolle kivasta päivästä ja mahtavista tuotteista!
Instagram: lotta_ratsastaa