26.02 Aino Talent: Lotta

Tällä viikolla olin Ainossa kolmatta kertaa tunnilla. Apuna mulla oli kummitäti, joka hädin tuskin uskalsi koskea hevoseen! Mutta hoitaminen sujui kuitenkin ihan hyvin. Satulan ja suitsien laittamiseen sain apua tuntikaverilta, koska Wade on niin iso. Menin ekaa kertaa Wadella, ja se oli VAL-TA-VA! Ehkä isoin hevonen, jolla olen koskaan ratsastanut.

Opettajana oli vikaa kertaa Anne ja hänellä oli kivoja juttuja varattuna meille. Tunnin teemana oli tasapainoharjoitukset. Kevyessä ravissa ratsastettiin yhdellä kädellä ja niin, että kierrettiin yläkroppaa taakse päin niin paljon kuin pääsi. Harjoitusravissa mentiin itsenäisesti voltteja ilman jalustimia. Laukassa ei tehty temppuja, ja Waden laukka oli tosi iso ja tasaisen keinuva. Jos kaikilla olisi sellainen laukka, se olisi niiiiiin unelmaa!

Lopussa tehtiin vielä erilaisia temppuja hevosen selässä käynnissä: matka maailman ympäri, vatsalleen satulassa ratsastaen sekä raippa hampaisiin, jalat satulan etukaarien eteen ja käsillä kurotus varpaisiin.

Wade oli tosi symppis! Se on iso ja kiltti. Toivottavasti pääsen sillä vielä useasti tunnille.