Mercedes-Benz Aino Masters CSI 2 * Pääyhteistyökumppaniksi

Ratsastuskeskus Aino järjestää 23-26. maaliskuuta kansainväliset esteratsastuskilpailut. Aino Masters CSI 2* kilpailuissa jaetaan viikonlopun aikana palkintorahaa yli 45.000€. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina ratsastettavaan Grand Prix luokkaan, jossa palkintorahaa jaetaan 24.600€. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Mercedes-Benz.

 

Pohjoismaiden modernein ratsastuskeskus Aino on saanut ensimmäisen toimintavuoden aikana runsaasti huomiota mediassa ja laadukkaat kuluttajabrändit ovat aktivoituneet hevosurheiluun. ”Ainossa tekemämme systemaattinen työ alkaa näkymään myös kaupallisten kumppaneiden toimesta. Olemme etuoikeutettuja saadessamme Aino Mastersin pääyhteistyökumppaniksi Mercedes-Benzin. Meitä molempia yhdistää intohimo, laatu ja suomalainen työ” iloitsee Ratsastuskeskus Ainon perustaja ja omistaja Erkki Siltala.

Pääyhteistyökumppanin julkistuksen yhteydessä myös kilpailun nimi muuttuu. Kilpailu tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes-Benz Aino Masters CSI2*. Kansainvälisestä kilpailusta on tulossa erittäin mielenkiintoinen, sillä maamme johtavien ratsukoiden lisäksi kisaan ovat ilmoittautuneet myös useita ratsastajia Virosta, Liettuasta ja Latviasta.

” Mercedes-Benzin yhteistyö hevosurheilun kanssa on perusteltua ja Ainon modernit fasiliteetit tarjoavat laadukkaan ympäristön sekä kalustollemme että hevosurheilun yleisölle.” kertoo Mercedes-Benzin markkinointipäällikkö Kasper Jansson.

Ratsastuskeskus Aino on vuonna 2016 Järvenpäässä toimintansa aloittanut hevosalan keskus, jossa vuoden 2016 aikana järjestettiin yli 20 eritasoista ratsastuskilpailua. Kilpailutoiminnan lisäksi Ainossa järjestettiin lähes viikoittain eri valmentajien valmennuskursseja ja erilaisia luentoja. Ratsastuskeskus Ainossa toimii myös ympäri vuoden SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.